Articole

Ghid complet pentru alegerea bateriei potrivite pentru masina ta

Bosch S4 74Ah_

Alegera bateriei potrivite pentru masina ta este esentiala pentru asigurarea unei functionari optime a vehiculului tau. Iata un ghid complet pentru a te ajuta sa alegi bateria potrivita:

1. Consulta manualul masinii: Verifica manualul proprietarului pentru a afla specificatiile recomandate pentru bateria masinii tale. Acolo vei gasi informatii despre tipul de baterie, capacitatea, dimensiunile si alte cerinte specifice.

2. Tipul de baterie: Exista trei tipuri principale de baterii utilizate in masini: baterii cu plumb-acid , baterii cu plumb-acid AGM (mat de sticla absorbant) si baterii EFB. Bateriile cu plumb-acid AGM si EFB sunt mai scumpe, dar ofera o performanta superioara si o durata de viata mai lunga.

3. Capacitatea bateriei: Capacitatea bateriei este masurata in amperi-ore (Ah) si reprezinta cantitatea de energie pe care o poate furniza intr-un anumit interval de timp. Verifica motorul nostrum de cautare pentru a afla capacitatea recomandata. Este important sa alegi o baterie cu o capacitate similara sau mai mare decat cea recomandata, pentru a asigura o pornire fiabila a masinii.

4. Dimensiunile bateriei: Dimensiunile bateriei sunt importante pentru a se potrivi in compartimentul bateriei masinii tale. Verifica dimensiunile bateriei vechi sau consulta motorul de cautare de pe site-ul nostru pentru a afla dimensiunile potrivite. Asigura-te ca bateria noua are aceleasi dimensiuni sau este compatibila cu suportul de baterie existent.

5. CCA (amperi de pornire la rece): CCA reprezinta capacitatea bateriei de a furniza curent in conditii reci. Este un factor important in zonele cu ierni reci, deoarece temperaturile scazute pot afecta performanta bateriei. Verifica specificatiile recomandate pentru CCA si asigura-te ca bateria aleasa indeplineste aceste cerinte.

6. Marca si calitate: Opteaza pentru marci de incredere si baterii de calitate superioara cum ar fi Varta, Bosch, Banner, Exide. O baterie de calitate va oferi o durata de viata mai lunga si o performanta mai buna in comparatie cu produsele mai ieftine si mai putin cunoscute.

7. Consulta bateriiauto24.ro sau suna la 0728888100 daca nu esti sigur de alegerea potrivita a bateriei. Te putem ajuta sa alegi o baterie compatibila cu masina ta si iti raspundem la orice intrebari suplimentare pe care le-ai putea avea.

Retine ca acest ghid ofera doar informatii generale. Este recomandat sa consulti motorul de cautare din site-ul nostru si sa ceri sfatul nostru inainte de a achizitiona o baterie noua.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Description
  • Weight
  • Dimensiuni
  • Additional information
  • Add to cart
Click outside to hide the comparison bar
Compara
4
0